Connect with us

Stiri externe

Fata cea mică a lui Donald Trump s-a măritat. Imagini de la nuntă!

Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, în vârstă de 29 de ani, s-a măritat în weekend cu omul de afaceri Michael Boulos. Nunta a avut loc la resortul exclusivist Mar-a-Lago, care aparține familiei Trump.

Publicat

pe

Fata cea mică a lui Donald Trump s-a măritat. Imagini de la nuntă!

Donald Trump a fost socru mic în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Fiica lui cea mică, Tiffany, s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Este vorba despre omul de afaceri Michael Boulos.

Ceremonia a avut loc chiar la Mar-a-Lago. Un resort exclusivist din Palm Beach, Florida, care aparține familiei Trump. În ziua cea mare, Tiffany i-a avut alături pe ambii ei părinți. Tatăl, fostul președinte Donald Trump, și mama, Marla Maples.

Trump a purtat un frac negru. Tiffany a fost însă în centrul atenției. A purtat o rochie de mireasă cu pietre prețioase. Rochia de mireasă poartă semnătura casei de modă Elie Saab.

Fostul Președinte și-a condus fiica la altar printr-un tunel de flori colorate. A fost fără doar și poate o nuntă de poveste.

Advertisement

Bineînțeles că la eveniment a luat parte și actuala soție a lui Trump, Melania. Aceasta a optat pentru o rochie nude care i-a pus perfect în valoare silueta impecabilă. Ivanka Trump, sora mai mare a miresei, a optat pentru o rochie bleu și sandale sclipitoare.

Tiffany Trump și Michael Boulos sunt împreună din anul 2018. Cererea în căsătorie a venit anul trecut, chiar în grădinile de la Casa Albă.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *