Connect with us

Evenimente

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in toată lumea, a reusit o performanta extraordinara duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, un proiect initiat de Kinga Sebestyen, menit sa fie omologat de reprezentantii Cartii Recordurilor.

Publicat

pe

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Cele peste 1500 de persoane au urcat pe ghetele rebound pentru recuperare medicala, specifice Kangoo Jumps, si au facut miscare, neintrerupt, timp de 30 de minute, pe muzica antrenanta, in Piata Unirii din Oradea, ghidati de pe scena de Kinga Sebestyen. Multi dintre acestia au facut Kangoo Jumps pentru prima data.

Participantii au purtat tricouri albastre, galbene si rosii, recreind astfel, in ansamblu, tricolorul Romaniei.

In Piata Unirii din Oradea au fost prezenti si reprezentantii Guinness Book Of World Records pentru a verifica manifestarea si a omologa recordul mondial.

Advertisement

A fost necesar ca cel putin 1300 de persoane sa se inscrie si sa participe la eveniment pentru a dobori recordul initial detinut de Germania. In mod cu totul surprinzator, cererea de participare in Romania a fost peste asteptari. Mai mult de 1700 de persoane erau deja inscrise in aplicatia de mobil JumpClass, iar peste 1500 asteptau in Piata Unirii, in dimineata de 13 octombrie, sa participe la ora de Kangoo Jumps.

Cererea de participare a fost si mai mare din partea celor care nu au descarcat aplicatia, dar si-au manifestat dorinta de a face Kangoo Jumps prin mesaje primite pe mail sau pe pagina de socializare. Regulamentul prevedea insa ca doar cei inscrisi in aplicatia de mobil puteau sa se alature evenimentului.

“Kangoo Jumps este sportul sanatatii si al fericirii! Sunt atat de multi oameni in Romania si peste hotare care iubesc acest sport si il practica cu cea mai mare bucurie! Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create in scop de recuperare medicala, astfel ca nu doar ca protejeaza articulatiile si coloana la sarituri, dar lucreaza musculatura per ansamblu si ard grasimea mult mai repede decat in cazul altor sporturi. In ultimele sase luni am demonstrat, de altfel, beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sanatatii a 80 de persoane cu diverse afectiuni, prin studiul medical KAPO – Sanatate pe ghete. Kangoo Jumps facut corect, cu instructori acreditati si ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sanatatii si a siluetei. In plus, spre deosebire de alte sporturi, il practici cu bucurie si placere de fiecare data. Nu e niciodata o corvoada. Au dovedit-o si cei peste 1500 de oameni, de diverse varste, copii si batrani deopotriva, care au fost in Piata Unirii din Oradea duminica si au sarit si au urmat coregrafia noastra timp de cel putin 30 de minute, fara oprire. Multi nici nu facusera acest sport inainte si au declarat ca nu s-au simtit niciodata atat de bine. Sunt mandra de toti cei care au participat si care isi manifesta dragostea pentru Kangoo Jumps. Dupa eveniment s-au inmultit considerabil cererile de a include Kangoo Jumps in sali de sport din toata tara”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a initiat acest proiect special alaturi de medicii Alin Iova, Pusa Dorina Farcas si Olivia Burta, care deruleaza in Oradea un studiu ce demonstreaza imbunatatirea starii de sanatate prin exercitii Kangoo Jumps.

Acestia au analizat, in Oradea, in ultimele sase luni, evolutia sanatatii a 80 de persoane care au facut Kangoo Jumps pe ghete de recuperare medicala timp de trei ori pe saptamana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

Tears of happiness! ❤️ We made it! We will enter Guinness Book Of World Records! 🙌More than 1500 people participated at the largest Kangoo Jumps class in history! ✌️Thank you all for appreciating and supporting Kangoo Jumps, the sport of health and happiness! ❤️ #OraDeAbaterecordul #GuinnesBookOfWorldRecords #KAPO #HeathOnBoots _____________________________ #kingasebestyen #fatburningbykinga #kangoojumps #reboundboots #kangoo #kangoopower #kangoogirls #sportlife #healthylifestyle #bodytransformation #bodygoals #looseweight #health #injuryrecovery #surgeryrecovery #healthboost #fatburning

O postare distribuită de Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) pe

“Studiul se numeste KAPO – Sanatate pe Ghete si urmareste evolutia sanatatii a 80 de persoane care fac Kangoo Jumps alaturi de mine si de instructorii acreditati de mine. Aceste persoane au diverse probleme de sanatate, ori sunt supraponderale, ori au diabet, ori probleme cu coloana, cu articulatiile. Vom prezenta rezultatele complete in cartea pe care o scriem in prezent. Am alaturi o echipa de medici extraordinari, care monitorizeaza evolutia acestor persoane: Conf.univ.dr. Ligia Olivia Burta, medic primar medicina de laborator, Lect.univ Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Lect.univ dr. Corina Suteu, medic primar medicina muncii, si medicul psiholog Corina Chiorean”, declara Kinga Sebestyen.

Cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie a avut loc in cadrul Kangoo Jumps Festival, un eveniment derulat pe parcursul intregului weekend in Oradea, care a inclus workshop-uri pentru instructori si traineri, conferinta medicala KAPO – Sanatate pe Ghete, masterclass-uri cu prezentatori nationali si internationali din mai multe tari si concurs de coregrafie intre instructori si echipele lor din tara si strainatate.

10 reguli pentru a avea o viata frumoasa de la Kinga Sebestyen