Connect with us

Stiri Interne

La ce școală privată merg copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, micuții Eva și David, au început deja noul an școlar. Cei doi urmează cursurile unei instituții private de învățământ. Iată la ce școală merg aceștia!

Publicat

pe

La ce școală privată merg copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță

Dacă majoritatea copiilor se mai bucură de câteva zile de vacanță, copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au început deja cursurile. Eva și David învață la o școală privată și au trăit săptămâna aceasta emoțiile primei zile din noul an școlar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta)

Advertisement

Îmbrăcați frumos, în uniformă, cei doi au fost duși de părinți la școală la începutul săptămânii. Momentul a fost surprins în imagini și postat apoi pe social media, spre bucuria urmăritorilor.

Surpriza a venit când, aflat încă în preajma instituției de învățământ, Cătălin a primit un telefon de la reprezentanții școlii. Eva era singură în clasă, iar asta deoarece cursurile începeau abia a doua zi pentru cei din anul ei. Amuzat de situație, celebrul tătic a povestit pățania în mediul online.

Eva și David învață amândoi la Cambridge School of Bucharest, una dintre școlile private de top din București.

Conform cancan.ro, doar taxa de înscriere se ridică la prețul de 1 150 de euro. Taxele anuale pot ajunge până la 12 500 de euro pentru fiecare elev. Pe lângă aceste costuri, părinții trebuie să scoată alți bani pentru manualele, uniformele, transportul și masa zilnică a celor mici.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *