Connect with us

News

Mel B., casatorita cu un psihopat! Iata ce abuzuri greu de imaginat a infruntat vreme de 10 ani!

Fosta componenta a trupei Spice Girl, Melanie B., a anuntat ca divorteaza luna trecuta, iar acum ies la iveala adevaratele motive ale acestei decizii. Din actele inaintate instantei de judecata reiese faptul ca artista a avut un mariaj toxic cu Belafonte, care este un psihopat si un barbat abuziv.

Publicat

pe

Mel B. alaturi de sotul ei Stephen Belafonte (stanga) si de tatal ei Martin Brown (dreapta)

Greu de imaginat, insa adevarat! Iata ca fosta componenta a trupei Spice Girls, Mel B., a avut de infruntat 10 ani de calvar alaturi de sotul ei, producatorul de film Stephen Belafonte, care a abuzat-o in repetate randuri, a insultat-o si a indepartat-o de familie.

Stephen este motivul pentru care Melanie nu a mai pastrat legatura cu parintii si cu sora ei in ultimii 8 ani. Melanie Brown si sora ei, Danielle Brown, nu si-au mai vorbit deloc in ultimii 8 ani si s-au impacat recent, inainte ca tatal lor sa moara rapus de cancer.

Stephen Belafonte a abuzat-o fizic si psihic pe Mel B. in cei 10 ani de mariaj

Stephen s-a opus ca Mel B. sa calatoreasca in Anglia si sa fie alaturi de tatal ei pe patul de spital si chiar i-a ascuns Pasaportul. „Oricum va muri. Obisnuieste-te cu asta”, i-a spus Belafonte sotiei lui.  In urma unui scandal urias, Mel B. a reusit sa paraseasca Statele Unite si sa calatoreasca in Anglia pentru a fi alaturi de Martin Brown pe patul de moarte.

Ultimele zile din viata tatalui au apropiat-o pe artista din nou de familia ei, iar astfel Mel a avut un moment de claritate si si-a dat seama ca trebuie sa iasa din casnicia toxica cu Belafonte. Imediat dupa ce s-a intors in Statele Unite, dupa inmormantarea tatalui ei, Mel a intentat actele de divort.

Mel B. a avut curajul sa intenteze actele de divort abia dupa ce s-a impacat cu familia ei. Aici, alaturi de mama ei Andreea, in anul 2007.

In declaratie se precizeaza ca Belafonte s-a comportat urat cu ea in toti acesti ani de mariaj, ca a fost batuta de cateva ori si chiar a fost constransa sa accepte in patul lor alte femei. Mel B. sustine ca pana acum nu a avut puterea psihica de a pune stop mariajului ei, iar reunirea cu familia a fost solutia salvatoare.

Pe de alta parte, avocatii lui Belafonte neaga totul si sustin ca adevarul va iesi la lumina in fata instantei de judecata.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.