Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Rădulescu, 6 ani de relație cu Felix Baumgartner

Deși existau în ultima vreme zvonuri referitoare la o posibilă despărțire, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt în continuare extrem de fericiți împreună și au sărbătorit recent 6 ani de relație!

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu, 6 ani de relație cu Felix Baumgartner

În ultima vreme, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu au mai postat poze de cuplu pe conturile lor de socializare. Inevitabil, acest lucru a dus la apariția unor zvonuri legate de o posibilă despărțire. Iată însă că aceste zvonuri nu au nicio legătură cu adevărul. Mihaela și Felix se iubesc în continuare. Ba mai mult, sărbătoresc 6 ani de relație!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

❤️❤️❤️ Music by Lenny Kravitz, Can’t Get You Off My Mind

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) pe

Advertisement

Ieri, Felix Baumgartner a postat pe Instagram un filmuleț aniversar. Imagini frumoase cu el și Mihaela Rădulescu, având drept fundal sonor piesa Cant Get You Out Off My Mind a lui Lebby Kravitz.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My smile when I see this…. – go and check it on @therealfelixbaumgartner #6 🎈

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

Advertisement

Postarea a strânz peste 20.000 de like-uri și mesaje de felicitare. La rândul ei, Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu descrierea „Fața mea când văd așa ceva. Mergeți și voi și vedeți pe @therealfelixbaumgartner”.

În toamna 2014, Mihaela Rădulescu îl intervieva pe Felix Baumgartner. Omul atunci cunoscut pentru publicul din România drept cel care a sărit din spațiu și a coborât pe pământ cu o viteză mai mare decât cea a sunetului. La scurt timp după aceea, s-a aflat că între cei doi s-a înfiripat o poveste de iubire.

Ce spune Mihaela Radulescu despre casatoria cu Felix Baumgartner

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.