Connect with us

Stiri externe

William va fi ultimul rege? Apune Casa Regală britanică? Cine spune acest lucru!

Prințul William, în prezent Prinț de Wales, ar putea fi ultimul Rege al Marii Britanii. Apune oare Casa Regală britanică? Iată cine susține că micul Prinț George ar putea să nu ajungă niciodată pe tron!

Publicat

pe

William va fi ultimul rege? Apune Casa Regală britanică? Cine spune acest lucru!

Prințul William ar putea fi ultimul Rege al Marii Britanii. Asta înseamnă că fiul lui, Prințul Goerge, s-ar putea să nu ajungă niciodată pe tron. Acestea sunt predicțiile unui istoric regal.

În prezent, Prințul William este primul în linie pentru tronul Marii Britanii, ai Prințul George ar trebui să îi urmeze. Charles este cel care a devenit Rege după trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a.

Scriitor și istoric regal, Hilary Mantel declara anul trecut că Prințul William, acum Prinț de Wales, ar putea fi ultimul Rege al Marii Britanii. Că el va fi încoronat după moartea tatălui său, dar că linia succesorală se va opri acolo. Apune oare Casa Regală britanică?

„Cred că este o previziune corectă, dar nu aș paria neapărat pe ea. Este foarte greu să înțelegi modul de gândire al monarhiei în lumea modernă. Acum, ei nu mai sunt văzuți ca regi și regine, ci ca vedete”, spunea Hilary Mantel.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *