Connect with us

Stiri Interne

Simona Halep divorţează! Ce ar urma să se întâmple la partaj!

Simona Halep divorțează de soțul ei, Toni Iuruc, cu două luni înaintea cununiei civile, susține o publicație sportivă din România. Care ar fi cauzele despărțirii și ce se va întâmpla cu averea tenismenei dacă se va ajunge în această situație!

Publicat

pe

Simona Halep divorţează! Ce ar urma să se întâmple la partaj!

Update: Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă în cursul zilei de azi, alegând să facă acest pas la un birou notarial din nordul Bucureștiului. Conform Fanatik.ro, înainte să semneze actele, Toni Iuruc a spus: „Fac o glumă: eliminarea din turul 1 de la US Open”. Cei doi nu au pretins nicio împărțire financiară, păstrându-și fiecare averea pe care o au acumulată pe cont propriu.

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc de divorț. Cel puțin așa susține publicația ProSport.ro, care pune totul pe seama deselor tensiuni din relație, din ultima perioadă. Vestea a fost confirmată de soțul acesteia. Contactat de Fanatik.ro, el a declarat: “Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”.

Cei doi s-au cununat civil în urmă cu un an și plănuiau să aibă cununia religioasă și nunta pe 13 noiembrie anul acesta.

Mulți pun despărțirea pe seama diverselor cauze.

Unii cred că de vină ar fi faptul că Simona este mai tot timpul plecată păeste hotare, în turnee, și nu reușește să se așeze ”la casa ei”, așa cum, probabil, ar dori partenerul său.

Simona și Toni sunt căsătoriți de un an de zile, însă divorțul nu va presupune niciun partaj. Conform surselor citate, ei s-ar fi înțeles, înainte de căsătorie că, dacă vor divorța, nu vor exista pretenții materiale și că fiecare va rămâne cu bunurile pe care le deține, fără să le împartă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *