Connect with us

Stiri Interne

Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la cuțite

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuție este ultimul prezentat de Gina Pistol, după ce aceasta a anunțat că renunță la televiziune pentru a se concentra pe viața de familie. Iată ce prezentatoare o va înlocui!

Publicat

pe

Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la Chefi la cuțite

Gina Pistol a anunțat recent că se retrage din televiziune, cel puțin pentru o perioadă, pentru a se dedica vieții de familie. „Se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a declarat atunci Gina Pistol.

Actualul sezon, cu numărul 10, al emisiunii Chefi la cuțite, este ultimul în care telespectatorii o mai pot vedea pe Gina Pistol, în calitate de prezentator. Odată cu următorul sezon, locul ei va fi ocupat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, cea care este deja o prezență obișnuită la cârma emisiunilor de la Antena 1. Irina a mai ocupat poziția de prezentator al show-ului Chefi la cuțite, în perioada în care Gina Pistol a avut COVID-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)