Connect with us

Stiri Interne

Cristina Spătar a făcut nuntă cu 500 de invitați. Ce rochie a purtat!

Cristina Spătar, artista cunoscută la începutul anilor 2000 ca Regina muzicii R&B în România, s-a măritat cu milionarul Vicky Mocanu. Iată ce rochie a purtat la eveniment și ce invitați cunoscuți a avut la nuntă!

Publicat

pe

Cristina Spătar a făcut nuntă cu 500 de invitați. Ce rochie a purtat!

Cristina Spătar, artista cunoscută la începutul anilor 2000 ca Regina muzicii R&B în România, s-a cununat religios la biserica „Buna Vestire” din Râmnicu Vâlcea, cu milionarul Vicky Mocanu. Mirii au avut două perechi de nași, artistul de muzică populară din Chișinău, Ion Paladi, alături de soția lui, Veronica, și pe Corneliu Botgros, fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, al orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, alături de soția lui, Angela.

Artista a purtat o rochie de mireasă stil sirenă, cu umerii lăsați și cu trenă detașabilă. Vestimentația cântărește nu mai puțin de 10 kilograme, fiind acoperită de multe pietre sclipitoare, și a fost accesorizată cu o diademă și sandale argintii.

Petrecerea a avut loc într-o locație decorată cu 3000 de cale și 900 de hortensii. La eveniment au participat peste 500 de invitați.

Momentele artistice au fost oferite de Andra, orchestra Lăutarii de la Chișinău condusă de Maestrul Nicolae Botgros, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu.

Conform Click, invitații s-au delectat cu un meniu ce a inclus preparatele culinare franțuzești, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, cornet cu foie gras și smochine, tartina cu somon fume sau prosciutto con melone, file de butterfish cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, dar și tradiționalele sarmale cu bacon și mămăliguță, servite alături de smântână și ardei iute. Tortul a avut 9 etaje, 150 de kilograme și 1,80 m.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Spatar (@cristina.spatar)