Connect with us

Stiri externe

Casa de 15 milioane de dolari a lui Joe Jonas. Iată cum arată

Dacă în urmă cu aproximativ doi ani erau bucuroși că și-au achiziționat o super casă sub forma unui cub de sticlă, în Miami, Joe Jonas și Sophie Turner au scos-o acum la vânzare. Iată cum arată vila în valoare de 15 milioane de dolari!

Publicat

pe

Casa de 15 milioane de dolari a lui Joe Jonas. Iată cum arată

În anul 2021, Joe Jonas și Sophie Turner au hotărât că a venit timpul pentru o schimbare. S-au mutat astfel din Los Angeles la Miami. Și-au cumpărat acolo o casă de lux sub forma unui cub de sticlă.

Cei doi păreau atunci extrem de încântați de achiziția lor. Iată însă că s-au plictisit destul de repede și au scos la vânzare proprietatea. Din fericire, iată că Joe și Sophie au găsit un cumpărător. Prețul de vânzare al proprietății a fost redus la 15.5 milioane de dolari.

Joe Jonas și soția sa, actrița Sophie Turner, au cumpărat casa în 2021 cu 11 milioane de dolari. Un an mai târziu, în noiembrie 2022, au listat-o spre vânzare cu prețul de aproape 17 milioane de dolari. Nu au găsit însă doritori la acest preț, astfel că au fost nevoiți să îl reducă. Chiar și așa, vânzând-o la preț „redus”, cei doi au făcut un profit de peste 4.5 milioane de dolari.

Casa a fost construită în anul 1980 într-un cartier exclusivist din Miami. Aceasta dispune de șase dormitoare și opt băi. Joe Jonas și Sophie Turner au renovat-o complet înainte de a o scoate la vânzare.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *