Connect with us

Stiri Interne

Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru după ce vedeta s-a mutat la Kanal D

Deja de mai bine de 20 de ani, era tradiție ca Dan Negru să prezinte programul difuzat la Antena 1 în noaptea de Anul Nou. Iată însă ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru după ce vedeta s-a mutat la Kanal D.

Publicat

pe

Ce se întâmplă cu Revelionul lui Dan Negru după ce vedeta s-a mutat la Kanal D

Revelionul lui Dan Negru era memorabil și înregistra audiențe uriașe. În fiecare an, deja de mai bine de 20 de ani. În urmă cu câteva luni însă, omul de televiziune a plecat de la Antena 1. S-a mutat la Kanal D, acolo unde prezintă două quiz show-uri de succes. Ce se va întâmpla însă cu programul difuzat în noaptea de Anul Nou?

„E încă soare afară. E încă departe Revelionul, dar în ultimii 10 ani de fiecare Revelion îi sfătuiam pe toți să-și petreacă Revelionul departe de ecrane. Cu familia, prietenii. Sunt prea puține Revelioanele din viața unui om încât să le pierzi în fața unor ecrane. Fie ele de TV, de laptop, de telefon. Bucurați-vă de viață și nu de ecrane o spun mereu de mulți ani de zile”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 𝘿𝘼𝙉 𝙉𝙀𝙂𝙍𝙐 (@negru_dan)

Advertisement

Iubește însă meseria pe care o face și pe care crede că o va face încă mulți ani de acum încolo.

„Am o gură mare, sunt încăpățânat. Nu fac cum vor directorii și producători dacă simt că ei greșesc, dar de fiecare dată mi-a ieșit. Așa că, depinde când mai reușesc să supraviețuiesc cu felul ăsta al meu de a fi. Piața TV vrea tot mai mult yesmeni și eu nu sunt. 25 de ani de hituri în TV e totuși de ajuns într-o țară care are de totul 100 de ani… Dumnezeu a fost bun cu mine…”, a mai spus el.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *