Connect with us

Stiri externe

Cea mai bogată actriță de la Hollywood în 2023

Cu o avere estimată de Forbes la 400 de milioane de dolari, Reese Whiterspoon este cea mai bogată actriță de la Hollywood în anul 2023. Cât va pierde la partajul de Jim Toth, cel care i-a fost soț în ultimii 12 ani?

Publicat

pe

Cea mai bogată actriță de la Hollywood în 2023

Reese Whiterspoon are o avere pe care prestigioasa revistă Forbes a estimat-o la 400 de milioane de dolari. Astfel, ea este cea mai bogată actriță de la Hollywood. Nu toți banii sunt câștigați însă din actorie. Reese mai încasează sume frumoase din contracte de imagine, afaceri în domeniul cinematografiei, dar și din producție de film.

Cât câștigă Reese Whiterspoon din actorie?

Atunci când vine vorba despre cariera de actriță, Reese Whiterspoon este una dintre cele mai bine plătite dive din cetatea filmului. În 1999, pentru rolul din Cruel Intentions, a primit 250 000 de dolari. Apoi, pentru Legally Blonde 2, vedeta a încasat nu mai puțin de 15 milioane de dolari.

Nu doar în filme joacă actrița, ci și în seriale. Pentru rolul din Big Little Lies, Reese a primit 5 milioane de dolari în primul sezon. În al doilea sezon, salariul a crescut la 1 milion de dolari pe episod.

Pentru The Morning Show, în care joacă alături de Jennifer Aniston, diva a încasat circa 12 milioane de dolari.

Cât va pierde la partaj?

În această primăvară, Reese Whiterspoon a anunțat că ea și soțul ei, Jim Toth, divorțează după 12 ani de căsnicie. Revista People a intrat în posesia actelor de divorț, iar motivul invocat de actriță a fost „diferențe ireconciliabile”.

Se pare că cei doi vor avea de împărțit averea pe care au făcut-o împreună, în ultimii ani, din imobiliare. Doar anul trecut, și-au vândut casa din Los Angeles cu 21.5 milioane de dolari.