Connect with us

Evenimente

Cum a fost la reuniunea A.S.I.A. Irina Nicolae nu a mai venit la concert!

A.S.I.A a susținut luni seară, la Sala Palatului din București, concertul care a marcat revenirea trupei pe piața muzicală românească. Iată cum a fost la reuniune! Irina Nicolae nu s-a aflat în sală, așa cum anunțase că se va întâmpla!

Publicat

pe

Cum a fost la reuniunea A.S.I.A. Irina Nicolae nu a mai venit la concert!

Anca, Sorana, Iana și Anemona compun formula actuală a trupei A.S.I.A. Fetele au susținut luni seară un concert la Sala Palatului. Evenimentul intens discutat în presă în ultima vreme a marcat revenirea lor pe piața muzicală românească. A fost o seară plină de emoție atât pentru fetele din trupă, cât și pentru spectatorii veniți în sală pentru a asculta melodiile care le-au făcut celebre.

Din sală a lipsit Irina Nicolae, fosta membră a trupei, care anunțase că și-a cumpărat bilet la concert și că va urmări evenimentul din primul rând. Acest lucru se pare însă că nu s-a mai întâmplat.

A.S.I.A a revenit pe scenă după o pauză de 15 ani. Printre piesele care au răsunat la Sala Palatului se numără “Dă-mi nopțile înapoi”, “Sună periculos”, “Inima mea”, “Garsoniera ta”, sau “O iubire de-o vară”.

În prezent, trupa este compusă din Anca Neacșu (44 ani), Sorana Darclee Mohamad (40 ani), Iana Novac (39 ani) și Anemona Niculescu (43 ani).

Pe parcursul concertului care a ținut două ore, cele patru artiste au schimbat mai multe ținute.

Conform Click.ro, fetele au apărut pe scenă în rochii roz și cizme argintii. S-au schimbat apoi în rochii argintii foarte sexy, din paiete, și au încheiat spectacolul într-o vestimentație vaporoasă și lejeră, asortată la bocanci.

Advertisement

„După 15 ani am revenit mai tinere și mai entuziaste! Pe 8 Martie ’99 se înființa trupa A.S.I.A.. Noi am făcut acest concert de revenire pe 6 Martie pentru că pe 8 nu am găsit Sala Palatului liberă”, a declarat Anca Neacșu.

„A fost o bucurie imensă ce s-a întâmplat la spectacolul nostru de la Sala Palatului și le mulțumim tuturor celor care au venit să ne vadă pentru căldura cu care ne-au primit!”, a adăugat Iana.

Pe scenă, alături de fete, a fost și managerul lor, toboșarul Florin Ionescu. Pe tot parcursul concertului, cele patru membre al trupei A.S.I.A. l-au menționat în repetate rânduri pe Adrian Ordean, compozitorul celebrelor piese ale formației care au făcut istorie în muzica românească!

La finalul concertului, copiii Ianei Novac, Erika și Alexandru, dar și băiețelul Anemonei, Alexandru, au urcat pe scenă să își susțină mamele. Au cântat cu toții împreună “Inima mea”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *