Connect with us

Stiri externe

Madonna, concert istoric pe plaja Copacabana. Imagini de colecție

Madonna a făcut istorie pe 4 mai 2024, pe celebra plajă Copacabana din Rio de Janeiro, Brazil. Un concert de senzație a încheiat turneul mondial Celebration Tour al celei mai iconice artiste pop a generației noastre – Madonna. Iată imagini de colecție de la eveniment!

Publicat

pe

Madonna, concert istoric pe plaja Copacabana. Imagini de colecție

Madonna a dat startul turneului mondial Celebration Tour pe 14 octombrie 2023, cu un super concert susținut pe O2 Arena din Londra. A urmat o perioadă plină de concerte, atât în Europa, cât și în Statele Unite și Canada.

Turneul s-a încheiat pe data de 4 mai cu un concert care a făcut istorie. Regina muzicii pop a cântat pe emblematica plajă Copacabana din Rio de Janeiro (Brazilia). Accesul la eveniment a fost gratuit, astfel că audiența a fost una de-a dreptul impresionantă.

Peste 1.6 milioane de oameni din toate colțurile lumii au asistat la concertul divei.

Pentru fanii Madonnei, acest concert nu a fost doar un spectacol. A fost o călătorie între trecut și prezent, o celebrare a întregii cariere a vedetei.

Odată ce Madonna a pășit pe scenă, reacția mulțimii a fost un ropot de aplauze și strigăte de bucurie. Cu o carieră ce se întinde pe decenii, Madonna a demonstrat încă o dată de ce este considerată regina muzicii pop.

Cu hituri precum „Like a Prayer”, „Vogue”, „Material Girl” și „Hung Up”, artista a condus publicul printr-o călătorie muzicală care a cuprins toate etapele și reinventările sale artistice.

Un aspect ce a făcut acest concert cu atât mai special a fost atmosfera unică. Plaja Copacabana a creat un fundal spectaculos pentru concertul susținut de Madonna.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *