Connect with us

Stiri Interne

Cum a reacționat fostul soț al Simonei Halep după suspendarea sportivei

Simona Halep a primit ieri verdictul tribunalului independent Sport Resolutions în cazul procesului de dopaj. Tenismena a fost suspendată patru ani, fiind găsită vinovată. Iată cum a reacționat fostul soț al Simonei, Toni Iuruc, după suspendarea sportivei.

Publicat

pe

Cum a reacționat fostul soț al Simonei Halep după suspendarea sportivei

Ieri a fost o zi extrem de grea pentru Simona Halep. Tenismena a primit vestea că a fost suspendată patru ani în urma acuzațiilor de dopaj, verdict dat de tribunalul independent Sport Resolutions. Decizia a fost anunțată ieri de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA), însă nu este una definitivă, iar Simona poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a vorbit public despre suspendarea acesteia. Cei doi au divorțat anul trecut după doar un an de căsnicie. Bărbatul este de părere că decizia suspendării este una extremă și spune că îi pare rău de ceea ce i se înfâmplă fostei sale soții.

Acesta a declarat, conform Fanatik, că este mirat de această decizie a suspendării și nu își poate imagina ce este în sufletul Simonei.

„Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare! Este ceva ce, fără să fiu expert, nu știu dacă vreun tenismen sau sportiv într-o situație similară a primit. Vreau doar să spun că o susțin pe Simona, îmi pare foarte rău de ceea ce i se întâmplă”, a mai spus el.

Toni Iuruc spune că știe cât de mult a muncit Simona tot timpul și câte sacrificii a făcut aceasta pentru rezultatele obținute în sport.

Suspendarea sportivei ar fi în vigoare în perioada 7 octombrie 2022 – 7 octombrie 2026 și vine în urma „unor încălcări ale Programului antidoping în tenis (TADP)”.