Connect with us

Stiri externe

Cum arată palatul imens pe care îl vinde Mark Wahlberg cu 87 de milioane de dolari

Mark Whalberg este unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, cu o avere estimată în prezent la 400 de milioane de dolari. Iată cum arată palatul imens pe care acesta îl vinde cu 87 de milioane de dolari!

Publicat

pe

Cum arată palatul imens pe care îl vinde Mark Wahlberg cu 87 de milioane de dolari

În urmă cu 10 ani, Mark Whalberg a terminat renovările la o casa spectaculoasă situată în Beverly Hills. A locuit acolo vreme de aproape un deceniu, dar acum e gata să înceapă un capitol nou. Actorul a scos la vânzare palatul imens din Los Angeles. Cât va trebui să scoată din buzunare doritorul? Nu mai puțin de 87 de milioane de dolari. Proprietatea se întinde pe aproape 3.000 de metri pătrați.

Arată ca un castel și este amplasat într-o zonă exclusivistă din Los Angeles. Dispune de 12 dormitoare și 20 de băi împărțite în mai multe clădiri. Este vorba despre casa principală, o casă de oaspeți și încă una situată lângă terenul de sport.

Impresionanta locuință a fost construită sub îndrumarea arhitectului Richard Landry. Elementele pe care le include sunt absolut spectaculoase. În dormitoare și chiar într-una dintre băi sunt montate șemineuri.

Zonele de relaxare sunt multe. Există un teren de glof, zonă de skate, piscină, sală de sport, cinema privat și cramă.

Advertisement

Mark Whalberg și-a început cariera ca rapper în anii 90. Mai târziu, și-a descoperit adevărata vocație: actoria. A jucat în producții precum The Departed sau Ted. În 2011, și-a deschis un lanț de restaurante tip fast food, intitulate Wahlburgers. În 2009, a cumpărat această locuință cu 8.25 de milioane de dolari. Renovarea a durat însă aproape 5 ani.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *