Connect with us

Stiri externe

Divorțați, dar… împreună! Cum își împart Irina Shayk și Bradley Cooper îndatoririle părintești!

Oficial, Irina Shayk și Bradley Cooper nu mai formează un cuplu. S-au despărțit deja de mai bine de trei ani, după o relație de patru ani din care a rezultat și un copil. Se pare însă că soarta îi aduce din nou împreună. Iată cum își împart cei doi îndatoririle părintești!

Publicat

pe

Divorțați, dar… împreună! Cum își împart Irina Shayk și Bradley Cooper îndatoririle părintești!

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în 2019. După o relație de aproximativ patru ani din care a rezultat și un copil. Despărțirea s-a produs pe cale amiabilă. Cei doi s-au înțeles încă de la început cu privire la custodia fiicei lor, Lea De Seine.

În ultime vreme însă, au apărut din ce în ce mai multe zvonuri cu privire la o posibilă împăcare. Recent, Irina Shayk a vorbit deschis despre rolul de mamă. Dar și despre felul în care ea și Bradley Cooper își împart îndatoririle de părinți. Mai ales că nu au o bonă care să îi ajute cu creșterea micuței.

„Nu avem bonă așa că uneori prietenii mei ezită să mă cheme la cină sau la un concert pentru că nu am cu cine să o las pe Lea. Noi alegem să nu avem bonă. Să fiu mamă este cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Nu mi-aș fi imaginat că o să îmi placă atât de mult. Simt că nu există dragoste mai puternică pe lume decât cea pentru copilul tău. E ceva foarte special”, a declarat supermodelul.

Tot ea a spus: „Pe de altă parte, nu vreau să mă pierd pe mine. Ador să muncesc. Într-o zi, fiica mea a venit de la grădiniță. Eu mă pregăteam să merg la muncă, dar ea mi-a spus că ar vrea să rămân. I-am explicat atunci că are lumină în casă, căldură, mâncare pe masă, iar pentru toate astea mami și tati trebuie să muncească.”

Advertisement

Cum au decis ea și fostul partener să își crească fiica?

„Vreau să cresc o femeie. Să o învăț ceea ce mama și bunica m-au învățat pe mine. Că trebuie să muncești din greu. Fiica noastră este crescută în condiții diferite, dar tot trebuie să impunem anumite limite. Nu poți să îi dai acces la orice. Trebuie să înțeleagă că tot ceea ce ai în viață se obține prin muncă”, a mai declarat Irina.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *