Connect with us

Stiri Interne

Stephan Pelger a fost incinerat. Cine a fost prezent la comemorare!

Ieri, la Capela Luterană din București, a avut loc o ceremonie de comemorare pentru regretatul designer Stephan Pelger, care și-a pus capăt zilelor la vârsta de doar 44 de ani. Trupul acestuia a fost incinerat, iar urna cu cenușa va fi îngropată în Germania. Iată cine a fost prezent la comemorare!

Publicat

pe

Stephan Pelger a fost incinerat. Cine a fost prezent la comemorare!

A trecut o săptămână de când Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani. Vestea că designerul a fost găsit spânzurat în atelierul său din București a șocat pe toată lumea. Atât pe cei care l-au cunoscut, cât și pe cei care doar îl admirau din punct de vedere profesional. Stephan suferea de insomnie și depresie deja de foarte mulți ani, iar această povară l-a împins spre a nu-și mai dori să trăiască.

Ieri, la Capela Luterană din București, a avut loc o ceremonie de comemorare pentru regretatul designer. Toți cei care și-au dorit, au putut să îi aducă astfel un ultim omagiu. Trupul neînsuflețit a fost incinerat, iar urna cu cenușa va fi îngropată în Germania, acolo unde și tatăl adoptiv al designerului își doarme somnul de veci.

La comemorare au participat prieteni îndurerați, dar și mama lui Stephan, care a venit tocmai din Germania. Asta în ciuda faptului că femeia este în vârstă și are grave probleme de sănătate.

„Încă nu am realizat că Stephan, fiul nostru înfiat, nu mai este pe această lume”, a declarat femeia îndurerată, conform Click.ro.

Ileana Badiu, una dintre cele mai bune prietene ale lui Pelger, a fost cea care a organizat ceremonia de comemorare. Printre vedetele care au venit să îi aducă un ultim omagiu designerului s-au numărat Dana Săvuică, Andreea Raicu, Rita Mureșan, Oana Roman, Tania Budi, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *