Connect with us

News

Monica Davidescu da in judecata Media Vision (Pro TV) pentru ca si-a distrus piciorul la „Dansez pentru tine”

Monica Davidescu a decis sa dea in judecata Media Vision (Pro TV) pentru ca a avut prea multe de pierdut in urma accidentului pe care l-a suferit la „Dansez pentru tine”, care a necesitat multe operatii, cheltuieli si care o va lasa cu sechele pentru toata viata.

Publicat

pe

monica-davidescu-accident

Monica Davidescu a decis sa dea in judecata Media Vision, compania care produce „Dansez pentru tine” la Pro TV, pentru a primi daune morale in urma accidentului suferit in timpul emisiunii, in toamna anului trecut.  

Atunci, in timpul antrenamentelor, a alunecat, iar partenerul de dans s-a prabusit peste piciorul ei. Actrita s-a ales cu ruptura de menisc si ligament incrucisat si a fost nevoita sa se opereze si sa paraseasca concursul.

monica-davidescu-accident

 

La zece luni de la acel accident, piciorul ei nu s-a vindecat si nu se va mai recupera niciodata. Din aceasta cauza, a pierdut mai multe contracte si reprezentatii in piese de teatru, iar acum este hotarata sa isi ceara dreptatea si sa primeasca daune pentru tot chinul suferit.

Actrita a dat in judecata Media Vision si cere si daune morale, depunand dorarul la Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.

Advertisement

monica-davidescu-dansez

 

„Intr-adevar, am inceput procedurile judiciare pentru recuperarea prejudiciilor pe care le-am suferit ca urmare a accidentului suferit in timpul emisiunii «Dansez pentru tine».  Respect tot ceea ce inseamna trustul Media Pro,  iar procedurile initiate nu reprezinta decat mijlocul legal  de solutionare a unei astfel de probleme.

Este o chestiune personala si as aprecia daca ati avea intelegerea sa nu insistati si sa lasati instanta sa se pronunte”, a declarat Monica Davidescu  pentru Click.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *