Connect with us

News

Circ la Maruta! Carmen Harra, atac cu previziuni la Petru Mircea! Fiica ei, stropita cu apa in platou!

Carmen Harra s-a confruntat cu Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta. Dialogul a degenerat intr-o serie de acuzatii grave, care s-au lasat cu lacrimi in direct si un conflict in pauzele publicitare: fiica clarvazatoarei a fost stropita pe fata cu apa dintr-un pahar.

Publicat

pe

carmen-harra-petru-madalina

Carmen Harra s-a confruntat in direct la Pro TV cu Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, pe care il considra responsabil de moartea solistei.

Clarvazatoarea sustine ca a primit mesaje „de pe lumea cealalta” care vin sa sustina ideea ca artista nu s-a sinucis si ca, mai mult, odata ce ancheta va continua, Petru Mircea ar urma sa intre in inchisoare in maximum doi ani.

„Madalina mi-a spus ca a fost omorata. Mi-a spus ca i-a fost turnata otrava pe gat. Mi-a spus ca a fost nefericita cu tine. Madalina avea depresie clinica. Era suparata ca nu poate avea copii, iar eu i-am spus ca o sa aiba un baietel. Era deprimata si nu vorbea decat de Serban Georgescu”, a declarat Harra.

Clarvazatoarea se bazeaza si pe ideea ca in corpul solistei s-a gasit mult prea multa otrava si ca in mod normal ar fi murit doar dupa o singura inghititura a substantei.

madalina-manole-mormant

„Nu putea sa se sinucida cu orava. Numai daca pui gura pe acea substanta mori pe loc. In corpul ei s-a gasit multa otrava”, a spus Harra, adaugand ca, in viziunea ei, Petru Mircea ar urma sa fie gasit vinovat.

Advertisement

„Sunt absolut convinsa ca vor fi dovezi. O tara singura spune ca esti vinovat. Hai sa-ti fac o previziune: o sa ajungi dupa gratii. Dureaza doi ani. Adevarul iese la lumina. Nu exista crima perfecta. Se va redeschide dosarul”, a declarat ea.

madalina-manole-copil-main

Acuzatiile grave l-au iritat nu doar pe invinuit , ci si pe ceilalti invitati din platou, impresarul Marius Gavrila si jurnalistul George Stanca.

Gavrila a subliniat ca artista ar fi cazut in depresie din pricina faptului ca nu mai avea succesul de odinioara, iar ca acuzatiile clarvazatoarei la adresa lui Petru Mircea sunt nefondate.

Carmen Harra a inceput sa bata in retragere izbucnind in lacrimi, insa fiica ei, Alexandra, a intrat in platoul in timpul pauzei publicitare, si a incurajat-o sa continue sa isi sustina ideea.

Enervat la culme din pricina interventiei adolescentei, impresarul Marius Gavrila s-a ridicat de pe canapea si i-a varsat Alexandrei un pahar cu apa in fata, dupa cum informeaza Cancan.ro.

Advertisement

Imaginile captate de camerele de filmat vor fi difuzate in emisiunea „La Maruta” de azi.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *