Connect with us

Stiri externe

Adio concert la București! Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară!

În anul 2020, Celine Dion ar fi trebuit să cânte la București. Din cauza pandemiei, acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar concertul fusese reprogramat pentru vara anului viitor. Evenimentul a fost acum anulat după ce artista a dezvăluit public faptul că a fost diagnosticată cu o boală rară.

Publicat

pe

Adio concert la București! Celine Dion, diagnosticată cu o boală rară!

Celine Dion a postat ieri, pe rețelele de socializare, un clip video care i-a întristat pe fani. Diva și-a anulat concertele de anul viitor, din cadrul turneului european Courage. Evenimentele ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 31 mai – 17 iulie 2023. Unul dintre acestea era concertul de la București, de pe Arena Națională. Acesta ar fi trebuit să aibă loc pe data de 11 iunie 2023, după ce în 2020 a fost amânat în contextul pandemiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

În filmuleț, Celine Dion a dezvăluit că a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară. Este vorba despre Sindromul Persoanei Rigide, o afecțiune ce apare la unul dintr-un milion de oameni. Această boală îi provoacă spasme musculare acute ce îi creează probleme la deplasare, vorbire și, implicit, cântat.

„Mă doare să vă anunţ că nu voi fi pregătită să reiau turneul în Europa. Mi-e dor să vă văd pe toţi. Să fiu pe scenă. Să cânt pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu vă pot oferi asta acum. Ca să pot ajunge din nou la voi nu am altă variantă decât să mă concentrez pe sănătate şi să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”, a spus Celine.

În prezent, artista urmează un tratament de încetinire a acestor simptome. Din păcate, afecțiunea de care suferă nu are leac, ci doar tratamente care îi țin sub control evoluția.